Sluiten

Gedimat Hendrickx

 • Staatsbaan 253
 • 3460 Bekkevoort
 • Tel.: 013 31 15 58
 • Fax: 013 32 12 49
 • Facebook
 • YouTube

Openingsuren

SHOWROOM & SHOWPARK

 • ma tot vrvan 9 tot 12 uurvan 13 tot 17 uur
 • zaterdagvan 9 tot 12 uur

AFHALINGEN & LEVERINGEN

 • ma tot vrvan 7u30 tot 12 uurvan 13 tot 17 uur
 • zaterdagvan 9 tot 12 uur

ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

VERTEGENWOORDIGERS OP AFSPRAAK

 • telefonisch of videocall

Routeplan

ROCKWOOL

ROCKWOOL

Brandveilig

Rockwool rotswol is perfect bestand tegen vuur en verdraagt temperaturen tot boven de 1000 °C. Onder brandbelasting blijft de rotswolstructuur intact. Rockwool rotswol blijft isoleren en de draagconstructie beschermen. De brandveilige Rockwool producten geven geen aanleiding tot het ontstaan van een brand en leveren ook geen bijdrage aan de brandlast. Branduitbreiding kan door een juiste toepassing van Rockwool rotswol voorkomen worden. 

Thermisch

Stilstaande lucht is het beste natuurlijke thermische 'isolatiemateriaal'. Rotswol omhult stilstaande lucht en heeft daarom een hoge, natuurlijke isolatiewaarde. Aangezien de Rockwool producten niet verouderen, is een blijvend hoge en gelijkblijvende isolatiewaarde gegarandeerd. Door de wolstructuur grijpen afzonderlijke rotswolplaten naadloos in elkaar. Omdat Rockwool rotswol niet krimpt of uitzet, is deze naadloze aansluiting ook in de toekomst gegarandeerd. Koudebruggen ter plaatse van naden zijn uitgesloten.

Akoestisch

Door de unieke rotswolstructuur in combinatie met zijn massa heeft Rockwool rotswol uitstekende akoestische eigenschappen. Bij scheidingswanden, zelfs in een relatief lichte constructie, zorgt een vulling met Rockwool rotswol voor een uitstekende geluidsisolatie. De open rotswolstructuur zorgt bovendien voor een hoge geluidabsorptie. Rockwool rotswol is dan ook uitermate geschikt om geluidhinder tegen te gaan. 

Vochtgedrag

Ondergedompeld in water neemt Rockwool rotswol minder dan 1,0 vol % vocht op (1 mm per 10 cm). Dit is getest volgens de 'British Standard' BS2972. In Europees verband zal binnenkort de algemene norm 'Producten voor thermische isolatie van gebouwen -Fabrieksmatig vervaardigde producten van minerale wol (NEN-EN 13162)' van kracht zijn. Deze norm geeft aan dat minerale wolproducten niet meer dan 1 kg/m³ vocht op mogen nemen. De spouw- en vliesgevelproducten van Rockwool zijn reeds getest volgens deze methodiek en nemen gemiddeld slechts 0,05 kg/m³ op! 

Duurzaam

Rockwool rotswolproducten zijn ongevoelig voor veroudering, zodat de eigenschappen gedurende onbeperkte tijd behouden blijven. Ook is rotswol kiemvrij en anorganisch. Het kan daardoor geen voedingsbodem vormen voor bacteriën of schimmels.

Isoleer met ROCKFLEX en bezuinig op energie!

Met Rockfl ex tussen de kepers van het dak is het warmtecomfort hoger dan ooit, terwijl de stookkosten een fl inke duik nemen. Kiezen voor Rockfl ex is dus kiezen om het allerbeste uit uw kwaliteits-investering te halen. Naast de beste thermische en geluidsisolerende eigenschappen biedt Rockfl ex het allerbeste rendement, een comfortabele gedachte.ROCKWOOL producten in de kijker

ROCKWOOL producten